6 maart 2014: En dan zit het er weer op...
  En wat ging het weer snel voorbij. Dat wordt weer een klein jaartje toeleven naar carnaval 2015. De wagen staat weer op stal, de pakken hangen weer in de kast en onze Jeroen is weer uit functie van Ummenie ontheven. En toch is dat alles voorlopig, want over een paar weken mogen we ons nog 1 keer opmaken voor de absolute afsluiting van carnaval 2014, tijdens het Halfvastenweekend. Dit jaar met een jubileumeditie van de VHO Groesbeek. Laten we hopen op mooi weer en een optocht met mooie wagens uit de wijde regio.


  5 maart 2014: Zunnen oavend op de troon...
  En toen moest ook Goed Gek er even aan geloven: Voor een kwartiertje op de troon op dinsdagavond. De piratenhoeden, baretten en propellor- petjes maakten voor even plaats voor 10 steken. Dat was toch weer een mooie ervaring en een geweldige afsluiter van 'dolle dinsdag'.


  3 maart 2014: 4x 1e op rij...
  Een prachtige optocht door Groesbeek werd bekroond met de 1e prijs in de categorie Praalwagens. Daarmee werden we voor het vierde achtereenvolgende jaar 1e in de optocht van Groesbeek. Een unieke prestatie waar we uiteraard erg blij mee zijn!!


  12 januari 2014: Nog 7 weken...
  Met vandaag op de kop af nog exact 7 weken tot de optocht door Groesbeek vordert de bouw van de wagen gestaag. Het weer zit voor het eerst sinds jaren weer mee, in die zin dat het niet koud is in de schuur. Sterker nog, met de nieuwe cv- installatie zitten we er zelfs warmpjes bij dit jaar. Goed nieuws dus voor de papier- macheéploeg die langzaamaan aan de slag kan met de eerste meters. Terwijl het laswerk in afrondende fase geraakt en ook de timmerploeg inmiddels de meters erin heeft zitten kan langzaamaan ook al aan het schilderwerk gedacht worden.


  30 november 2013: Onze knecht een jaar naar net Aecht...
  Op zaterdag 30 november 2013 was het dan zover. De bekendmaking van wat wij uiteraard al iets langer wisten: Jeroen Peters werd onthuld als Prins Ummenie d'n 54e! Dat betekent dat c.v. Goed Gek het een jaartje zonder deze vaste kracht moet stellen met de bouw van de wagen voor 2013 - 2014. Natuurlijk wensen wij Jeroen en c.V. Net Aecht een geweldig mooi carnavalsseizoen toe. 3x alaaf!


  16 oktober: Site update...
  Met het naderende carnavalsseizoen 2013 - 2014 voor de deur is de site weer ge- update. Zo zijn de foto's van 2013 terug te vinden in het menu en ook is de agenda voor het seizoen 2013 - 2014 aangepast. Binnenkort meer!


  20 februari: filmpje van de wagen...
  Via de link hieronder vind je een filmpje van onze wagen tijdens de Rozenmaondagoptocht in Beek. Onze dank gaat weer uit naar Richard Weijers voor de moeite!

Rozenmaondagoptocht 2013


  19 februari: Goed Gek ook op Facebook...
  Check ook onze community- pagina op Facebook voor foto's, filmpjes en meer van carnaval 2013!

Klik hier om naar onze Facebook- pagina te gaan


  13 februari: 3 Jaar op rij...
  Zondag begon het carnaval voor cv Goed Gek in Groesbeek onder prachtige weersomstandigheden, met een waterig zonnetje en een lichte vorst, tijdens de optocht door het Keulen van Gelderland. Geweldige reacties en mooie complimenten van het publiek langs de kant maakten de optocht tot een van de mooiste in jaren voor Goed Gek. Onze inzet werd na afloop in de Hoeve maximaal beloond met de eerste prijs en dat voor de derde keer op rij! Dat betekende automatisch dat we de grote vierpoot mogen houden! Ook op maandag in de Rozenmaondagoptocht van Beek en op dinsdag in de optocht van Breedeweg mochten we de eerste prijs in ontvangst nemen en iedere avond werd het tot laat gevierd in de tent. Al met al dus een geweldig carnaval, al ging het allemaal ook weer erg snel voorbij...


  10 januari: Nog een maandje...
  Kerst en Oud op Nieuw zijn weer achter de rug, en dan gaat het vlug... Nog maar een maand en dan is het carnaval 2013. In de kerstvakantie is er dan ook druk gebouwd en is de opgelopen achterstand een heel eind ingehaald. En toch word er in de schuur nog druk geplakt, geschilderd, gegaasd en zelfs nog gelast...


  5 januari: Goed Gek in 'het gilde der wagenbouwers'...
  In de wintereditie van het regiomagazine 'Topic' was verleden maand ruimte voor een mooie reportage, genaamd 'het Gilde der wagenbouwers'. De Waaiers, de Niksnutters en ook Goed Gek passeerden in dit artikel de revue. Een mooi stukje over het carnaval in Groesbeek en het bouwen van een carnavalswagen voor de grootste optocht van Nederland. Hieronder een link naar het betreffende artikel...

Topic Groesbeek Winter 2012


  1 januari: De beste wensen...
  C.v. Goed Gek went iedereen de beste wensen voor een mooi, carnavalistisch en feestelijk 2013!


  25 oktober: Een nieuw jasje...
  Zoals je mogelijk al hebt gezien is www.goedgek.nl compleet vernieuwd! Niet alleen hebben we afscheid genomen van de oude 'look', maar ook inhoudelijk is een en ander veranderd. Zo is er nu een aparte mediapagina met allerlei beeld- en geluidsmateriaal van 14 jaar Goed Gek, zijn alle fotopagina's bijgewerkt, zijn de ledenpagina's aangepast en weer helemaal up-to-date, zoals ook het prijzenoverzicht en ten slotte hebben we een agenda aan de site toegevoegd zodat je steeds op de hoogte blijft van de 'upcoming events'. Veel lees- en kijkplezier op het nieuwe www.goedgek.nl!


  1 mei: The party editie 8 komt eraan!
  Na zeven geweldige edities van the Party staat alweer de 8e editie van dit inmiddels traditionele feest voor de deur. En traditiegetrouw vind dat ook dit jaar weer plaats op de laatste zaterdag van juni, namelijk 30 juni. Met het oog op voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer uit van zomerse temperaturen die in combinatie met de klanken van ons vaste drive-in-duo Bart en Fränck weer voor een grandioos feest zullen zorgen. Dat feest zal evenals vorig jaar worden afgesloten met GG the afterpar2y. En waar vorig jaar dj Roekoe nog alleen z'n opwachting maakte voor de eerste editie van de afterparty wordt hij dit jaar bijgestaan door niemand minder dan Pauly V! Kortom: Het belooft weer een topfeest te worden tot in de kleine uurtjes! Wij hebben er zin in...
 
 
Partypromo 2012


  19 maart: Tot volgend jaar...
  Want als ook het Halfvastenweekend voorbij is dan is het toch echt tijd om te zeggen dat 't er weer op zit voor een jaar. Wij bedanken iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan een fantastisch carnaval. Dank voor de leuke reacties en al het enthousiasme! Tot zover, tot volgend jaar!


  18 maart: Nog 2 filmpjes...
  Op het internet doken deze week nog 2 filmpjes op waarin onze wagen te zien is. Klik op de links hieronder om ze in een nieuw venster te openen.

Rozenmaondag in Beek (GG vanaf minuut 1:05:20)
Keulen van Gelderland 2012


  18 maart: Ultieme afsluiting van carnaval 2012...
  Afgelopen weekend was er nog 1 keer de kans om met 2 laatste slotrondes carnaval 2012 helemaal af te sluiten. De halfvastenoptochten van Millingen en Groesbeek stonden op het programma en dat is ieder jaar weer de garantie voor een geweldige afsluiting. En zo bleek ook vrijdag en zaterdagavond. Prachtig weer en massaal toegestroomd publiek langs de kanten. En waren er vrijdag nog wat problemen met de stroomverdeling op de arregaten, op zaterdag was dat verholpen en schitterde de wagen nog één keer in het volle licht, met als eindresultaat 2 eerste prijzen! En met name die laatste was een prachtig besluit van 2 hele mooie carnavalsjaren, omdat het de 10e keer op rij was dat we een eerste prijs in ontvangst mochten nemen. Iets om nooit meer te vergeten... Het feestje op het mega halfvastenspektakel in de Linde werd nog doorgezet tot de jassen op de balie lagen, en dan weet je wel hoe laat het is...


  3 maart: Mak de lempkes d'r mar wer op...
  Was carnaval vroeger nog in één keer afgelopen op aswoensdag, gelukkig mogen we sinds 2004 zo'n maand na carnaval nog één keer knallen tijdens de verlichte optocht van Groesbeek. En dat is jaarlijks weer een mooie absolute afsluiter van het carnavalsseizoen. Ook dit jaar zijn we erbij, dus de lampen kunnen van zolder, de peren uit de doosjes en de stekkers aan de kabels want op zaterdag 17 maart is er de grote verlichte halfvastenoptocht door het Keulen van Gelderland. Om de smaak te pakken te krijgen beginnen we echter al een dagje eerder: vrijdag 16 maart, in de verlichte halfvastenoptocht van Millingen aan de Rijn!


  2 maart: Meer foto's en updates...
  Het foto-album 2012 is inmiddels aardig compleet dankzij alle inzendingen. Klik op de foto op de home-pagina, of ga naar media - carnaval 2012!


  25 februari: En dat was het dan weer...
  Zo langzaam als het jaar 2012 op gang kwam, zo snel was de carnaval alweer voorbij. Maar wat was het weer fantastisch! De site had er ook even moeite mee na de carnaval omdat er problemen met de server waren. Gelukkig is dat inmiddels weer opgelost en staan de eerste foto's nu online. Ook zijn er verschillende filmpjes gemaakt van ons tijdens carnaval 2012. Grote dank aan Richard en Karin hiervoor! Klik op de links hieronder om de filmpjes te bekijken. Meer foto's van carnaval en bouwen en uiteraard het jaarverslag volgen snel!

Optocht Groesbeek 2012
Prijsuitreiking in de Hoeve 2012


  22 februari: 3x Eerste...
  In drie geweldige optochten werd onze wagen bekroond met de eerste prijs! Dat begon zondag in Groesbeek, waar we voor de derde keer in de geschiedenis van de vereniging de '4-poot' in ontvangst mochten nemen. Eén groot feest wat nog tot in de kleine uurtjes werd voortgezet. Op maandag werd onder het toeziend oog van de camera's van tv Gelderland de Rozenmaondagoptocht van Beek verreden. Zoals ieder jaar weer een prachtige optocht, met veel Groesbeeks glorie. Ook hier werd onze inzet beloond met een 1e prijs. Tot slot dolle dinsdag in de Breedeweg, waar we na een mooie optocht, met wederom veel wagens, na afloop in de Sleutel opnieuw de eerste prijs in ontvangst mogen nemen. En omdat dit de 5e keer was dat we de wisseltrofee in ontvangst namen mogen we die meteen houden. Nogmaals Groesbeek, Beek en Breedeweg: bedankt voor de geweldige reacties en het enthousiasme van het publiek langs de kant!


  12 februari: Serieus aftellen...
  En als Broer d'n Boes dan is geweest dan weet je het. Dan heb je nog maar een week! En hoewel nog zo'n 90% van de wagen geschilderd moet worden staan we ook nog gewoon te papier- macheeën. Blikken verf genoeg, nu nog een blik vrijwilligers zoeken... Een positief vooruitzicht is dat in die laatste week de temperaturen weer omhoog kruipen richting het nulpunt en dat hebben we hard nodig, want wat was het koud de afgelopen weken! Maar daar heeft iedereen last van uiteraard. Zoals ieder jaar zal het ook nu ongetwijfeld weer goed komen. Zoals Poelen zou zeggen: Geen stress... Nog even knallen en dan kan het weer beginnen. We zijn er nog niet klaar voor, maar hebben er onmundig veel zin in! Nog 7 dagen...


  4 februari: Test test...
  De werkzaamheden aan de wagen vorderen langzaamaan en traditiegetrouw is dan zo eind januari/begin februari de testdag. Zo ook afgelopen zaterdag, toen het weer gunstig was om de wagen voor de eerste keer van stal te halen, alles op te bouwen en de hydrauliek te testen. Gelukkig konden we concluderen dat tot nu toe alles werkt. Hopelijk over een paar weken nog steeds!


  25 november: Renovatiewerkzaamheden...
  Na wat inspanningen zijn de renovatiewerkzaamheden voor dit jaar ook weer afgerond. Naast de kachel is ook de aanbouw van de schuur een keer goed onder handen genomen, en dat werd tijd! Het dak is waterdicht, en de voorkant is voorzien van een schuifwand. Dat scheelt waarschijnlijk weer een paar graden...


  1 november: Daar zijn we weer!!!...
  Het werd een ontieglijk lange zomerstop, maar wat wil je ook met die temperaturen tot eind oktober! Het carnavalsgevoel moest nog even op gang komen en nog steeds. Maar eindelijk is het weer zover. C.v. Goed Gek is klaar voor het carnavalsseizoen 2011-2012. De wagen staat klaar, de kantine heeft een renovatie ondergaan, op het bouwterrein is het nooit zo netjes geweest en we hebben zelfs een kleine personele uitbreiding ondergaan... Een nú al memorabel carnavalsseizoen staat voor de deur, want over 2 weken vieren we de 11de van de 11de van 2011!!! Wat er ook te gebeuren staat, wij hebben er weer zin in. Op naar carnaval 2012!!!


  26 juni: Goed Gek the Party 7th edition top!...
  Het duurde zaterdagavond niet lang voordat het feest op gang kwam. Al vroeg op de avond stond de schuur vol met gasten en de sfeer zat er meteen goed in. De avond werd geopend door niemand minder dan het vaste huis- duo Bart en Fränck. Wereldberoemd in Milsbeek en omstreken! Naarmate de avond vorderde bleef de feestschuur zich vullen met mensen wat zorgde voor een gezellige drukte en een topsfeer. Omstreeks 2 uur gingen de koptelefoontjes van de mainact af en maakte Dj Roekoe zijn debuut op de Goed Gek Party. Met een eigen podium ter beschikking draaide hij de afterparty tot een groot succes. Tot in de kleine uurtjes werd er doorgefeest, met name door de die hard party- gangers. Al met al weer een zeer geslaagde editie van het Goed Gek feest 2011! 9 Uur en 85 kratten bier later was alles weer afgelopen...


  15 juni: Goed Gek wint Horsterspektakeldag 2011...
  Dit Pinksterweekend stond er een sportief programma op de planning voor Goed Gek en Friends. De Horsterspektakeldag is al een aantal jaren een jaarlijks terugkerende activiteit op de Goed Gek- agenda. Na een geweldige editie in 2010 die met de eerste prijs werd beloond, werd ook de editie van 2011 een waar succes. Aan het eind van een slopende, maar erg leuke en sportieve dag mocht de eerste prijs wederom in ontvangst worden genomen! Ook de Horsterspektakeldag van 2011 bleek weer een geweldig succes met meer inschrijvingen dan het jaar ervoor, geweldig weer en een uitstekende organisatie.


  18 april: Filmpje halfvasten 2011...
  Deze week doken er weer prachtige filmpjes op van de wagen op youtube. Deze keer gaat het om een impressie van de wagen in verlichte staat tijdens de halfvastenoptochten van Millingen en Groesbeek op 1 en 2 april 2011.
 

Halfvasten Millingen 2011
Halfvasten Groesbeek 2011


  14 april: Nieuwe foto's en updates...
  Uit al het fotomateriaal is een selectie gemaakt voor op de site en dit alles is terug te vinden via de link hieronder. We hebben geprobeerd om een mooie compilatie te maken van zowel het bouwen aan de wagen, als wel de carnaval zelf.
 

Fotoalbum 2011


  8 april: Goed Gek the Party 7...
  De zevende editie van Goed Gek the Party staat dit jaar gepland op zaterdag 25 juni 2011. Evenals voorgaande jaren belooft het weer een mooi feestje te worden. Ook dit jaar zijn onze huis Ski-jay Bart en zijn side-kick Franck weer van de partij om er weer een top-avond van te maken.


  6 april: Zomerse rust...
  We kunnen terugkijken op één van de mooiste carnavalsjaren in de geschiedenis van Goed Gek. Maar aan alles komt een eind. Een lang carnavalsseizoen dat dit jaar zelfs doorliep tot in de zomertijd is weer voorbij. De wagen wordt afgebroken en kan weer een paar maanden op stal en wij hebben een half jaartje rust. Meer dan tijd genoeg om alvast na te denken over carnaval 2012...


  4 april: 'T kan nie op...
  Wat een geweldig weekend stond ons amper een week geleden weer te wachten, en wat een geweldig weekend werd het! Met bijna zomerse temperaturen reisden we vrijdagavond met een verlichte weer-wolven wagen af naar Millingen om daar een mooie optocht met aansluitend een geweldig feest te vieren. Onze inzet werd beloond met de eerste prijs bij de wagens. Dat bleek geen 1- april grap. Zaterdag 2 april was de ultieme afsluiter van carnaval 2011 in ons eigen Keulen van Gelderland. En ook hier mochten we, na een fantastische optocht verreden te hebben, de eerste prijs in ontvangst nemen. Een unieke gebeurtenis in het 12-jarig bestaan van c.v. Goed Gek. Nooit eerder werden alle optochten waarin we deelnamen ook gewonnen. Kortom: Een fantastisch carnavalsjaar is in stijl afgesloten! Foto's van het halfvastenweekend volgen snel.


  14 maart: Nieuwe foto's...
  Aan het foto- album van 2011 zijn weer een aantal mooie foto's toegevoegd. Deze keer hartelijk dank aan de familie Schaap!

Fotoalbum 2011


  13 maart: Filmpje van de prijsuitreiking...
  Waar we zelf niet in staat waren om het bewuste moment op camera vast te leggen, hebben anderen dat gelukkig wel gedaan! Zo is er een mooie fotocompilatie met aansluitend een filmpje van de prijsuitreiking in de Hoeve gemaakt door Richard Schoofs. Hartelijk dank daarvoor! Om het filmpje te bekijken, klik hier:

Prijsuitreiking 2011


  11 maart: Eerste foto's en filmpjes...
  Na dat op Gruusbek.nl al verschillende foto's te zien waren, nu ook de eerste foto's op goedgek.nl. Door op de foto op de homepage te klikken kun je de eerste foto's van carnaval 2011 bekijken. Voor een filmpje van de wagen in de optocht van de Breedeweg, (met dank aan Richard Weijers) klik hier:

Optocht 2011


  10 maart: En dan zit het er weer op...
  En wat was het weer een geweldig carnaval. Drie optochten lang mochten we genieten van prachtig weer met een stralende lentezon. De avondjes in de tent waren weer als vanouds gezellig en Groesbeek was weer op en top deze carnaval! Maar helaas, aan alles komt een eind! Gelukkig kunnen we terugkijken op een prachtig carnaval in het jaar (hoe kan het ook anders) 2011!


  8 maart: 3x De eerste...
  Na de eerste prijs in Groesbeek en de eerste prijs in Beek werd vandaag een prachtige carnaval in de Breedeweg afgesloten met opnieuw de eerste prijs. Uniek in de geschiedenis van Goed Gek!


  5 maart: De aftrap...
  Het carnavalsseizoen is begonnen op de Horst, maar zonder deelname aan de optocht. Dat zat er door veel op- en afbouwwerk niet in dit jaar. Toch mochten we beginnen met het kijken naar de geweldige kinderoptocht op de Horst en natuurlijk werd het nu al geroemde en welbekende 'Nasepop' (een hopelijk jaarlijks terugkerend fenomeen) ook even aangedaan...


  20 februari: De laatste loodjes...
  Dit weekend werd met het opbouwen van de wagen duidelijk dat we de resterende 2 weken nog hard nodig zullen hebben! Als je de tijd hebt, dan heb je 'm vaak ook echt nodig... Met nog 2 weken te gaan kunnen we ons klaar gaan maken voor carnaval 2011. Het aftellen is nu echt begonnen en wij hebben er zin in!


  31 januari: Nog 5 weken...
  Vorig jaar rond deze tijd zaten we al in de afrondingsfase, maar met een carnaval die laat valt zijn er nog 5 weken voor de boeg tot het carnavalsweekend losbarst. En er breekt dan ook weer een geweldige tijd aan. Het Schlagerweekend, het clubkesbal, het clipfestival, tot aan het afhalen van het startnummer in de tent, kortom: Mooie feestjes! Ook in de schuur begint het al aardig op te schieten en begint het geheel van losse onderdelen eindelijk vorm te krijgen. Nu nog hopen dat het er allemaal op past en dan op naar carnaval 2011!


  8 januari: Het jaar 2010 in woorden, 2005 in beeld...
  Het heeft even geduurd maar het jaarverslag van carnavalsseizoen 2009 - 2010 staat online onder '11 jaar'. Ook zijn de foto's van 2005 inmiddels toegankelijk, met dank aan LoiB;)


  1 januari: Happy new year!
  c.v. Goed Gek wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar en een goed en vooral feestelijk 2011!


  24 december: Plakweken...
  Zoals ieder jaar staat ook deze kerstvakantie weer in het teken van veel, héél véél plakwerk. De vrieskou wordt met de kachel te lijf gegaan de lijm gaat er in liters doorheen en de plakkers draaien overuren. Toch ligt de plakploeg achter op schema ten opzichte van voorgaande jaren. Achterstallig laswerk is hier de oorzaak van. In de wagen zit dit jaar veel ijzerwerk waardoor het allemaal wat langer duurt dan anders. Desalniettemin wordt er goeie progressie gemaakt en hebben we uiteraard nog ruim 2 maanden.


  29 november: Site- update...
  Een nieuw seizoen en dus ook nieuwe ontwikkelingen, óók op goedgek.nl. Zo vind je een aangepaste leden-pagina van Tom onder de button "wij", staan er nieuwe foto's onder "overige" in de media- pagina en kun je de laatste ontwikkelingen blijven volgen via de nieuws-pagina.


  26 november: Kachelcrisis...
  Waar we al vermoedden dat het een koud seizoen zou gaan worden deed deze week onze trouwe hoog rendementskachel een stapje terug op de rendementsladder. Een gat in de kachelpijp zorgt ervoor dat de schuur in no-time in blauwe walm gehuld wordt. Dat wordt dus even niet stoken totdat kachel-meester "Kachel-Pie-p" de little leckation heeft verholpen. Tot die tijd is het dus kou lijden...


  25 november: Jetzt geht's loss...
  Het carnavalsseizoen is weer begonnen. Ook in de Goed Gek- schuren! Het zal vooral een kwestie van de kou trotseren worden om dit seizoen weer een praalwagen uit de schuur te kunnen trekken. Toch is de start veelbelovend en zijn we enthousiast begonnen aan carnavalsseizoen 12: 2010-2011. Waar we vorig jaar rond deze tijd nog aan het bakkeleien waren over het idee, staan alle neuzen dit jaar dezelfde kant op. Kortom: Op naar een geweldig mooi en waarschijnlijk koud carnavalsseizoen!


  22 juni: 5e editie Goed Gek The Party op zaterdag 26 juni...
  Op zaterdag 26 juni a.s. zal de vijfde editie van Goed Gek the Party plaatsvinden. Ook dit jaar zal de vaste bouwlocatie weer gebruikt worden als feestzaal. Tevens keert de Ski-Jay Bart Drive-in-show na 2 jaar afwezigheid weer terug om de muzikale inbreng voor deze avond te verzorgen. Genodigden zijn van harte welkom vanaf 20:30 aan de Zevenheuvelenweg 34!

Ski-Jay Bart


  20 juni: c.v. Goed Gek en Friends winnen de 12e Horsterspektakeldag...
  Op zondag 23 mei werd de 12e Horsterspektakeldag gehouden. Voor c.v. Goed Gek en Friends betekende dat de vierde deelname aan dit geweldige evenement. Na 3 jaar achtereenvolgens 3e te zijn geworden, was dit jaar de beker met de grote oren voor Goed Gek en Friends. Een geweldig leuke dag werd daarmee afgesloten en de avond werd voortgezet in het Duitse Kranenburg, waar tot in de kleine uurtjes de plaatselijke kermis een bezoekje werd gebracht. Speciale dank gaat uit naar Tuut, Laura, Nikki en Marloes, die speciaal voor deze dag zorgden voor de vrouwelijke inbreng en deelname. Ook Krul verdient een bedankje voor zijn bewezen diensten en stand-in-captain-werk.


  17 maart: Filmpjes Halfvasten
  Een aantal toeschouwers hebben een aantal leuke momenten vastgelegd van het Halfvastenweekend 2010. Op de link hieronder zie je vanaf minuut 2:30 een impressie van de wagen van Goed Gek! Op de volgende link vind je eveneens een impressie vanaf minuut 7:20.

Filmpje 1

Filmpje 2


  18 februari: En dan zit het er weer op...
  Het ging weer veel te snel, maar ondanks dat hebben we veel plezier beleeft aan carnaval 2010. Het was wederom een onvergetelijk jaar! Wij bedanken iedereen die hier een steentje aan heeft bijgedragen. Onze grote dank gaat in het bijzonder uit naar de 20 kinderen die bereid waren om met ons mee te lopen in de optocht. Een onvergetelijke ervaring! Allemaal geweldig bedankt! Meer foto's van carnaval 2010 volgen snel!


  17 februari: Behaalde prijzen 2010
  2e prijs optocht Malden
6e prijs optocht Groesbeek
3e prijs optocht Beek
4e prijs optocht Breedeweg


  8 februari: Omroep Gelderland op visite
  Vandaag werden we benaderd door een verslaggeefster van omroep Gelderland met de vraag of ze een reportage mocht maken omtrent het bouwen van onze carnavalswagen. Uiteraard vonden wij het een hele eer en werd het team van omroep Gelderland warm ontvangen! Het radioverslag dat gemaakt is kun je terugluisteren door op onderstaande link te klikken.
 

Radio- verslag


  2 februari: Nieuwe foto's!
  Een reportage van het bouwen van het cv- systeem en een kleine preview van de wagen vind je onder media - carnaval - 2010!


  15 januari: Nog één maand!
  Het aftellen kan beginnen. Vandaag over één maand precies begint carnaval 2010. De weken van festivals, feestjes en pre-carnavalsparty's komen er weer aan en dan begint het langzaamaan weer te kriebelen. Nog een paar weken toeleven naar het geweldige feest dat carnaval heet. Wij hebben er zin in...


  11 januari: Nieuwe ledenupdates!
  Het heeft even geduurd, maar ook Twan, Luc en Mark hebben hun leden- update- enquete ingevuld. Het resultaat vind je op de ledenpagina onder 'wij'.


  2 januari: Een nieuw jaar, een nieuw carnaval
  2009 was voor c.v. Goed Gek een fantastisch mooi jaar! Laten we hopen dat 2010 een evenaring gaat worden. Wij hebben er in ieder geval veel zin in! c.v. Goed Gek wenst iedereen die carnaval een warm hart toedraagt een geweldig, carnavalistisch en feestelijk 2010!


  1 januari 2010: Tom pakt de dubbel
  In de nacht van de jaarwisseling werd door de party- commissie bekend gemaakt wie zijn feest van 2009 mocht kronen tot 'beste feest van het jaar'. Ondanks een aantal diskwalificaties was er veel concurrentie aan de top. Uiteindelijk mocht Tom de eerste prijs van voorzitter Bob in ontvangst nemen. Even later bleek Tom eveneens ; d'n grutste Goed Gekker 2009' toen hij ook de quiz won. Lang bleef het spannend, omdat Tom nek aan nek ging met Luc. Een shoot-out vraag moest de beslissing brengen. Halaas kon Gerard, Grutste Goed Gekker van 2008 niet in het ritme van de 2 heren mee. De alcohol was hem al vroeg op de avond teveel geworden en hij bleek steeds moeilijker te verstaan.


  24 november 2009: Leden Update
  In het kader van vernieuwing is ook de ledenpagina onder handen genomen. Alle Goed Gek leden hebben daarvoor de 'leden- update- enquete 2009' ontvangen. Een aantal leden heeft deze al ingevuld. De nieuwe informatie vind je onder 'wij' in de keuzebalk.


  11 november 2009: Vernieuwde website
  Zoals je kunt zien heeft www.goedgek.nl een kleine gedaanteverandering ondergaan. De lay-out en verdeling van de knoppen is veranderd, maar ook inhoudelijk is een en ander aangepast. Zo is de media-pagina opgedeeld in verschillende categorieen waar foto-, film- en audiomateriaal te vinden is van 11 jaar Goed Gek. Zo vind je onder 'film' onder andere een nieuw filmpje van de prijsuitreiking van 2009 in de Hoeve. Ook vind je onder '11 jaar' het jaarverslag van 2009.


  11 november 2009: Nieuws
  Ook nieuw op de site is de knop 'nieuws' waar de laatste nieuwtjes en weetjes worden geplaatst. We proberen dit onderdeel zo actueel mogelijk te houden.


  5 november 2009: Start van het nieuwe seizoen
  Zoals op de hoofdpagina al werd vermeld is Goed Gek gestart aan het nieuwe carnavalsseizoen 2009 - 2010. Dat betekent dat begin november (iets later dan gepland) de wagen naar binnen is gegaan. We hopen dat het weer net zo geweldig wordt als voorgaande jaren! Wij zeggen: Op naar carnaval 2010!